Vi bliver en del af CrossFit familien.

SÅ sker det! Vi bliver en del af den store CrossFit familie! Crosfit

Vi glæder os enormt til at blive en del af den bevægelse, der startede i en lille garage i Santa Cruz, og nu er et verdensomspændende sammenhold hvor glæden ved at bruge sin krop, udvikle sig og hele tiden blive bedre driver værket.

Vi er startet lidt på samme måde i en ydmyg garage (ok, en ret stor een) og nu bliver vi rigtigt “etablerede” og en “affiliate” -alt sammen takket være jer der kommer igen og igen lige meget hvor sveddryppende hård en WOD vi instruktører kaster efter jer.

Indtil vores optagelse i CrossFit familien er klar, skal vi i en kort periode lukke siden på facebook, og vi kommer også til at have bookningen på denne midlertidig adresse: http://fitnesscraft.dk/. Dette regner vi med vil ske søndag aften/nat.

Meeeeen vi kommer stærkt igen på de gode gamle websider så snart proceduren er på plads – vi regner med 2-4 uger.

Og husk nu at hele tiden :::ER DER MASSER AF DEN GODE TRÆNING::: nøjagtig som vi plejer! Samme tid og samme sted.

GOD TRÆNING TIL ALLE!
Randers CrossFit

 

Der er lukket for kommentarer.