Workout

Hvad er Cross?
Cross er mange ting. Først og fremmest er det et styrke og konditionsprogram. Cross er også det fællesskab der vokser frem gennem at en gruppe deler udfordringer, sved, strabadser, sjov, indlæring…og…nåe jo…mere sved. Det er i hold med fuld fokus og høj intensitet og efter timen er kroppen brugt så man ikke er i tvivl om at man har arbejdet. Uanset om du ønsker vægttab, udholdenhed, kondition eller styrke er Cross en fantastisk træningsform.

Træningsformen er konstant variende, høj intensitet og funktionel træning.

En workout i Cross kaldes også en Workout Of the Day – WOD og varer ofte kun 20 min eller mindre. I en træningstime kan WODs sættes sammen og kombineres med opvarmning, tekniktræning og udstrækning efter hvad instruktøren forbereder til dagen.

Timerne er delt op i forskellige sværhedsgrader.


RCF 2013_7Cross Intro:

Dette er timen for begynder og for dem der vil være sikre på masser af hjælp. Timen er også for dem der skal genoptræne sig efter en skade eller en operation. Man indøver teknik, teknik og til sidst en masse sved på panden.
Cross er eksplosiv træning med udholdenhed og konditions områder. Det er den enkelte personer, der bestemmer farten og indsatsen.
Teknik er i førersædet.


RCF 2013_3Cross:

Det er timen for den øvede person, der vil presses og der har styr på sit teknik. Der vil forekomme øvelser, som vil nogen gange vil være nye, men med ens forstand på teknik og træning, vil man hurtigt kunne fange det. Timen hvor man finder grænsen til max puls. Timen hvor man lærer meget om sig selv, kontrol, kontrol og mere kontrol.
Udholdenhed er i førersædet.


RCF 2013_8Cross Mix:
Et hold hvor både begyndere og øvede kan være med og få udfordringer. Mix er planlagt så man kan skalere op eller ned og få lige den rette træning…og så lidt til.

Alle kan være med og få sved, smil og udfordring.

 

Cross Hard Core:RCF2.jpg På dette hold skal du kende alle de basisøvelser vi benytter på “Cross Intro” og “Cross” holdene. Du skal være øvet Cross-udøver. Du kan regne med en træning der kan udfordre på alle planer: Udholdenhed, styrke, balance, smidighed o.s.v.
Om det bliver en WODs med de “onde” pigenavne eller anden ondskab bestemmer instruktøren hver gang.

Vær forberedt på Hard Core træning!!